Regular Labs Email Protector is een Joomla! systeemplug-in die e-mailadressen in uw Joomla! website beschermen, waardoor ze onleesbaar worden voor spambots.

E-mailbeschermer is een vervanging voor de Joomla! core e-mail cloaking plug-in, en het is helemaal gratis.

Met deze plug-in worden e-mailadressen op een veiligere en stabielere manier gecamoufleerd in vergelijking met de kernplug-in. E-mailbeschermer wordt ook op de hele website van kracht, in tegenstelling tot de kernplug-in die alleen e-mailadressen in de inhoud van artikelen maskeert.

De kernplug-in "Email Cloaking" heeft een aantal problemen en tekortkomingen. Email Protector van Regular Labs lost in plaats daarvan al deze problemen op: Geen JavaScript-problemen meer

De kernplug-in voor het verhullen van e-mail vertrouwt uitsluitend op javascript om de e-mailadressen te verhullen, wat betekent dat als het javascript om welke reden dan ook mislukt, u het e-mailadres helemaal niet kunt zien.

E-mailbeschermer camoufleert de e-mailadressen op een andere manier waardoor dit probleem wordt opgelost.
Het gebruikt zowel CSS als javascript om de e-mailadressen te camoufleren. Als javascript niet kan worden geladen, wordt het e-mailadres nog steeds aan de bezoeker getoond, maar op een gecamoufleerde manier.
Niet alleen in artikelen

De belangrijkste plug-in voor het verhullen van e-mail is een plug-in voor inhoud. Dit betekent dat het alleen werkt in artikelen en inhoud die specifiek door de inhoudplug-ins wordt doorgegeven. Als gevolg hiervan betekent dit vaak dat e-mailadressen in modules en extensies van derden niet worden gecamoufleerd.

Email Protector is een systeemplug-in en is zo geschreven dat het e-mailadressen overal op uw hele website camoufleert - dus ook in modules, componenten en extensies van derden.
Laat het zoals het is

De belangrijkste plug-in voor het verhullen van e-mail heeft de optie om alle e-mailadressen om te zetten naar mailto-links of om ze als platte tekst weer te geven.

E-mailbeschermer heeft een extra (standaard) instelling om de e-mailadressen achter te laten zoals u ze in de inhoud aanmaakt.
Dus als het e-mailadres een mailto-link is, laat het het als een link achter. En als het alleen maar tekst is, blijft het zo.
Feature vergelijking

Email Protector van Regular Labs biedt verschillende voordelen in vergelijking met de Joomla core "Email Cloaking" plugin.