Questions
Topics

Aangepaste kosten veld Openen

0

Custom Fee Fields is een krachtige functie bij het boeken van evenementen. Hiermee kunt u uw registranten extra kosten in rekening brengen (naast de prijs van het evenement), afhankelijk van de waarde (n) die ze invoeren / selecteren in een veld op het registratieformulier. Als u de functie voor aangepaste kostenvelden gebruikt, moet u rekening houden met de volgende regels:

  1. Aangepaste kosten veldAlleen de aangepaste velden waarvan de eigenschap Tariefveld is ingesteld op Ja, worden gebruikt om de kosten voor het abonnement te berekenen.
  2. Custom Fee Fields werkt alleen voor de volgende custom field types: List (Single + Multiple Select), Checkboxes, Radio en Textbox.
  3. Op een registratieformulier kunnen er meerdere aangepaste vergoedingsvelden zijn. TOTAAL BEDRAG DAT GEBRUIKER MOET BETALEN = BASISREGISTRATIEBEDRAG + SOM VAN ALLE VERGOEDINGSVELDEN.

Radiolijst + enkel dropdown aangepast veldtype

Stel dat u een aangepast veld maakt waarmee registranten het lidmaatschapstype op uw site kunnen kiezen. U maakt dus een aangepast veld met de volgende parameters:

  1. Waarden: Basislid (gratis), Zilverlid (+ 10 $), Gouden lid (+ 20 $). Elk item op één regel.
  2. Standaardwaarden: Zilverlid (+ 10 $).
  3. Tariefwaarden: 0, 10, 20. Elk item op één regel.
  4. Veldtype: Radiolijst.
  5. Fee Field: moet worden ingesteld op Ja

Aan de voorkant toont het systeem een aangepast radioveld met 3 opties: Basislid (gratis), Zilverlid (+ 10 $), Gouden lid (+ 20 $)

B
Geplaatst 3 maanden geledendoor beekde
#13942 weergaven

Log in om een ​​antwoord te plaatsen