Questions
Topics

Aangepaste veldhoeveelheid Openen

0

Dit is een andere leuke en krachtige functie van een aangepast veld in het boeken van evenementen. Hiermee kunt u het aantal registranten beperken, bepaalde opties selecteren in een aangepast veld (Radio, Selectievakje, Selecteren, Meerdere selecteren)

U maakt bijvoorbeeld een evenement met een capaciteit van 16 (slechts 16 registranten kunnen zich voor het evenement registreren). In totaal 16 registranten, wilt u slechts 8 reuen en 8 vrouwen toestaan ​​zich te registreren.

Om dat te doen, kunt u een aangepast veld maken met de naam Geslacht waarmee u het geslacht van de registrant kunt kiezen wanneer gebruikers zich registreren voor het evenement:

  1. Veldtype: Radio
  2. Naam: eb_gender
  3. Titel: Geslacht
  4. Waarden: mannen, vrouwen (elke waarde op één regel)
  5. Hoeveelheidsveld: stel in op Ja
  6. Hoeveelheid Waarden: 8, 8. Elke waarde op één regel. Let op de toewijzing 1-1 tussen de opties in de eigenschap Waarden en de opties in de eigenschap Hoeveelheidwaarden van het aangepaste veld

Met de bovenstaande instellingen zullen er maximaal 8 registranten zijn die de optie Man kunnen kiezen voor het veld Geslacht. Hetzelfde voor de vrouwelijke optie

Met een hoeveelheidveld, wanneer nummerregistranten een optie selecteren en de limiet bereiken (gedefinieerd in het veld Hoeveelheidswaarden), zal die optie niet meer beschikbaar zijn voor andere registranten om te kiezen. Als er geen andere opties beschikbaar zijn (omdat alle opties de limiet hebben bereikt), schakelt Evenementenboeking de registratie voor het evenement uit.

B
Geplaatst 3 maanden geledendoor beekde
#14241 weergaven

Log in om een ​​antwoord te plaatsen