Questions
Topics

Afhankelijkheids instellingen Openen

0

Soms wilt u dat wanneer registranten bepaalde opties selecteren (uit lijst, selectievakjes, aangepaste radiovelden), er extra velden worden getoond / verborgen om aanvullende informatie in te voeren. Als dat het geval is, moet u deze functie voor voorwaardelijke aangepaste velden gebruiken

 1. Afhankelijk van veld: Selecteer het veld (dat we hoofdveld noemen) waarvan dit aangepaste veldafhankelijk is. In deze vervolgkeuzelijst toont het systeem de gepubliceerde lijst, selectievakjes en aangepaste radio-velden die u in het systeem hebt gemaakt. Wanneer u een veld uit deze vervolgkeuzelijst selecteert, wordt het aangepaste veld dat wordt toegevoegd / bewerkt, alleen weergegeven als bepaalde waarden van het hoofdveld zijn aangevinkt / geselecteerd.
 2. Afhankelijk van opties: Vink de opties aan waarvan u wilt dat dit veld wordt weergegeven wanneer abonnees een optie selecteren uit het hoofdveld.

Laten we een voorbeeld nemen om het voor u gemakkelijker te maken de concentratie te begrijpen. Op het registratieformulier heeft u:

 1. Afhankelijkheids instellingenEen aangepast veld met de naam Programmeertalen, waarmee abonnees de programmeertaal kunnen kiezen die ze kunnen gebruiken. Het heeft 3 waarden: PHP, HTML, CSS
 2. U wilt dat wanneer registranten een programmeertaal selecteren, er een extra tekstveld is om meer informatie te verzamelen (versie van de programmeertaal - het is geen goed voorbeeld) over de programmeertalen die hij kan gebruiken. In dit geval maakt u 3 extra tekstvelden aan:
  • PHP-versie: voor dit veld stelt u Afhankelijk van veld in op Programmeertalen. En in de afhankelijk van opties selecteert u PHP
  • HTML-versie: voor dit veld stelt u Afhankelijk van veld in op Programmeertalen. En in de afhankelijk van opties selecteert u HTML
  • CSS-versie: voor dit veld stelt u Afhankelijk van veld in op Programmeertalen. En in de afhankelijk van opties selecteert u CSS
 3. Nu, wanneer registranten toegang hebben tot het registratieformulier:
  • Als ze het PHP-selectievakje aanvinken, wordt het veld PHP-versie weergegeven. Als ze deze optie uitzetten, wordt het veld verborgen.
  • Als ze het selectievakje HTML aanvinken, wordt het veld HTML-versie weergegeven. Als ze deze optie uitzetten, wordt het veld verborgen.
  • Als ze het CSS-selectievakje aanvinken, wordt het veld CSS-versie weergegeven. Als ze deze optie uitzetten, wordt het veld verborgen.

Bekijk de afbeelding om de instellingen te begrijpen en hopelijk krijgt u een idee over hoe het werkt en kunt u nu de functie voorwaardelijke aangepaste velden gebruiken in het boeken van evenementen. Als dit niet het geval is, plaats dan een vraag op het forum en ik zal u graag helpen met een voorbeeld van een setup voor uw systeem:

B
Geplaatst 3 maanden geledendoor beekde
#13840 weergaven

Log in om een ​​antwoord te plaatsen