Questions
Topics

Beeldscherm instellingen Openen

0

De onderstaande instellingen worden gebruikt om te bepalen hoe het veld in het systeem wordt weergegeven

  1. Meerdere: alleen gebruiken voor aangepast veld Lijst. Als u wilt dat de vervolgkeuzelijst voor meervoudige selectie bestaat, stelt u dit in op Ja. Stel het anders in op Nee en het wordt een enkele vervolgkeuzelijst
  2. Css-klasse: als u een css-klasse voor dit aangepaste veld wilt toepassen zodat u deze kunt opmaken, voegt u de css-klasse toe aan die eigenschap.
  3. Extra: alle andere html-attributen die u aan het veld wilt toevoegen. De meest populaire gebruikscase is dat als u wilt dat een aangepast tekstvakveld alleen kan worden gelezen, u alleen-lezen in deze eigenschap kunt invoeren
  4. Alleen weergeven voor eerste groepslid: deze instelling heeft alleen invloed op groepsregistratie. Indien ingesteld op Ja en dit veld wordt weergegeven op het formulier van groepsleden, wordt het alleen weergegeven voor het eerste groepslid, niet voor de volgende leden (van tweede leden).
  5. Alleen vereist voor eerste groepslid: deze instelling heeft alleen invloed op groepsregistratie. Indien ingesteld op Ja en dit veld wordt getoond op het groepsledenformulier, is het alleen vereist voor het eerste groepslid en is het optioneel voor de volgende leden (van tweede leden).
B
Geplaatst 3 maanden geledendoor beekde
#13639 weergaven

Log in om een ​​antwoord te plaatsen