Questions
Topics

Eigenschap 'Weergeven in' Openen

0

Wanneer u een aangepast veld toevoegt / bewerkt, is er een belangrijke eigenschap genaamd Weergeven in. Het bepaalt op welk formulier / welke stap in het registratieproces het aangepaste veld wordt weergegeven. Als u de winkelwagenfunctie gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken over deze eigenschap (stel deze gewoon in op ALLE - standaardwaarde). Als u echter de optie Individuele / Groepsregistratie gebruikt, moet u de betekenis van alle opties van deze eigenschap begrijpen:

  1. ALLES: dit aangepaste veld wordt weergegeven bij alle registratiestappen.
  2. Factuurformulier voor individuele registratie: dit aangepaste veld wordt alleen weergegeven op het individuele registratieformulier (wanneer registranten op de knop Registreren (individueel) klikken)
  3. Groepsfacturering: dit aangepaste veld wordt alleen weergegeven op Bi lling Informatiestap bij groepsregistratie.
  4. Factuurformulier voor zowel individuele als groepsregistratie: dit aangepaste veld wordt weergegeven op het individuele registratieformulier en in de stap Factureringsinformatie bij groepsregistratie.
  5. Groepslidformulier: dit aangepaste veld wordt alleen weergegeven in de stap Ledeninformatie over groepsregistratie om het verzamelen van groepsledengegevens mogelijk te maken.
  6. Zowel het groepslidformulier als het individuele factureringsformulier: dit aangepaste veld wordt weergegeven op het individuele registratieformulier en in de stap Ledeninformatie over de groepsregistratie.
B
Geplaatst 3 maanden geledendoor beekde
#13742 weergaven

Log in om een ​​antwoord te plaatsen