Questions
Topics

Veldgegevens validere - clientzijde Openen

0

Gebeurtenissenboekingen gebruiken jQuery Validation Engine voor validatie aan de clientzijde. Als u validatieregels voor een veld instelt, zal de engine, zodra u gegevens voor dat veld invoert, de gegevens valideren die u hebt ingevoerd met de geconfigureerde regels en als deze niet geldig zijn, wordt er een foutbericht weergegeven om u op de hoogte te stellen van de fout en corrigeer het.

Field Value DataAls u gegevens van een aangepast veld wilt valideren met behulp van dit aangepaste veld, gaat u naar Gebeurtenissenboeking -> Aangepaste velden, klikt u op een aangepast veld om te bewerken, voert u de regels in die u wilt gebruiken bij de instelling Validatieregels van dat aangepaste veld. Bijvoorbeeld:

  1. validate [required, custom [email]] maakt het veld verplicht en moet een geldig e-mailadres zijn
  2. validate [required, custom [integer], min [10]] maakt het veld verplicht en moet een geheel getal zijn dat kleiner is dan 10
  3. Zie http://posabsolute.github.io/jQuery-Validation-Engine/#validators voor een lijst met validators die door deze bibliotheek worden ondersteund en gebruik degene die aan uw behoeften voldoet

Om u te helpen het gemakkelijker te configureren, probeert het systeem validatieregels automatisch in te vullen op basis van twee instellingen in aangepaste velden:

  1. Vereist: Als u Ja selecteert, zal Evenementenboeking automatisch valideren [vereist] invoegen in Validatieregels.
  2. Datumtype vailidation: Wanneer u een optie selecteert, zal het systeem de gerelateerde regels automatisch in validatieregels invoegen. Als u bijvoorbeeld Min integer selecteert, zal het systeem valideren [vereist, aangepast [geheel getal], min [-5]] invoegen, of vloek, u moet -5 wijzigen in de juiste waarde die u wilt.
B
Geplaatst 3 maanden geledendoor beekde
#14346 weergaven

Log in om een ​​antwoord te plaatsen