Questions
Topics

Vergoedingsformule Openen

0

Fee-formule is een beetje moeilijk te begrijpen. Als u het echter eenmaal hebt, zult u zien dat het zeer krachtig is voor het berekenen van vergoedingen.

  1. U kunt * wiskundige operatoren: +, -, / ** gebruiken in de vergoedingsformule.
  2. Wanneer u de tag [FIELD_VALUE] gebruikt in de vergoedingsformule, wordt deze vervangen door de werkelijke vergoeding die aan dat veld is gekoppeld voor het berekenen van kosten:
  3. Als het veld een aangepast tekstveld is, wordt [FIELD_VALUE] vervangen door de waarde die abonnees in het tekstvak invoeren.
  4. Als het veld een enkel selectieveld is (Radio, Single Select-box), wordt [FIELD_VALUE] vervangen door het bedrag dat overeenkomt met de waarde die abonnees voor het veld selecteren.
  5. Als het veld een meervoudig selectieveld is (selectievakjes, meervoudige selectie), wordt [FIELD_VALUE] vervangen door de totale kosten van alle opties die gebruikers voor dat veld selecteren.
  6. U kunt ook een aangepast tarief gebruiken in het vergoedingsformulier met de syntaxis: [NAME_OF_CUSTOM_FIELD_IN_UPPERCASE]. Als u bijvoorbeeld een aangepast tekstvak hebt met de naam eb_quantity waarmee gebruikers het aantal items kunnen invoeren dat ze willen kopen, kunt u de tag [EB_QUANTITY] gebruiken in de vergoedingsformule van eventuele aangepaste velden. Houd er rekening mee dat wanneer u een aangepast veld gebruikt in de vergoedingsformule, dit zal worden vervangen door een waarde die dezelfde regels gebruikt met de bovenstaande tag [FIELD_VALUE].
B
Geplaatst 3 maanden geledendoor beekde
#14139 weergaven

Log in om een ​​antwoord te plaatsen