Questions
Topics

Coupons

Met Events Booking kunt u couponcodes maken om uw registranten korting te geven wanneer ze zich registreren voor evenementen op uw site.

Er zijn 3 verschillende manieren om toegang te krijgen tot de beheerpagina voor coupons:

 • Toegang tot componenten => Evenementen boeken => Coupons
 • Toegang tot het dashboard voor het boeken van evenementen en klik vervolgens op het pictogram Coupons.
 • Op alle pagina's in het boeken van evenementen, toegang tot het menu-item Coupons

Voeg een nieuwe coupon toe Openen

Druk op de knop Nieuw om een nieuwe kortingsbon te maken Code: de code voor deze nieuwe coupon. Korting: voer…

Druk op de knop Nieuw om een nieuwe kortingsbon te maken

 1. Nieuwe couponCode: de code voor deze nieuwe coupon.
 2. Korting: voer de korting voor deze coupon in. De korting kan worden ingesteld op een vast bedrag (bijvoorbeeld 10 $) per procent (bijvoorbeeld 10% van de abonnementskosten).
 3. Evenement: Kies het evenement (en) waarvoor deze couponcode kan worden gebruikt. Kies Alle evenementen als u wilt dat deze couponcode voor alle evenementen kan worden gebruikt.
 4. Tijden: voer het aantal keren in dat deze couponcode kan worden gebruikt. Als u het leeg laat, kan de couponcode onbeperkt worden gebruikt.
 5. Geldig vanaf: als u een datum kiest, kan de couponcode alleen worden gebruikt vanaf de geselecteerde datum.
 6. Geldig tot datum: Als u een datum kiest, kan de couponcode alleen vóór de geselecteerde datum worden gebruikt. Na die datum kan de couponcode niet meer worden gebruikt.
0 antwoorden28 weergavenGeplaatst 2 maanden geledendoor beekde
Was dit nuttig?
0

Coupons exporteren Openen

Met Events Booking kunt u coupons exporteren naar een csv-bestand, zodat u deze coupons indien nodig in een ander systeem…

Met Events Booking kunt u coupons exporteren naar een csv-bestand, zodat u deze coupons indien nodig in een ander systeem kunt importeren. Of misschien wilt u het csv-bestand gewoon gebruiken voor rapportagedoeleinden

Coupon exporterenOm coupons te exporteren, gaat u vanaf elke pagina in Events Booking naar Coupons => Export submenu. Er wordt een csv-bestand gegenereerd en naar uw computer gedownload. Hieronder ziet u de schermweergave van een voorbeeld van een csv-bestand dat is geëxporteerd door Membership Pro

0 antwoorden25 weergavenGeplaatst 2 maanden geledendoor beekde
Was dit nuttig?
0

Coupons importeren Openen

Met Events Booking kunt u bestaande couponcodes vanuit een csv-bestand in het systeem importeren. Dit is handig als u coupons…

Met Events Booking kunt u bestaande couponcodes vanuit een csv-bestand in het systeem importeren. Dit is handig als u coupons heeft die door een ander systeem zijn gegenereerd en deze in de extensie wilt importeren.

Bereid het csv-bestand voor

Om te worden geïmporteerd in Events Booking, bevat het csv-bestand de couponcode die moet worden opgemaakt in een vereist formaat. De eenvoudigste manier is om de functie Coupons exporteren hierboven te gebruiken om een ​​voorbeeld van het CSV-bestand te krijgen. Hieronder staan ​​de betekenis van de kolommen in het csv-bestand:

 • event: Deze kolom bevat id ('s) van de events. Als het leeg is, wordt de couponcode aan alle evenementen toegewezen.
 • code: de couponcode
 • coupon_type: 0 gemiddelde kortingstype is procent. 1 gemiddelde kortingstype is een vast bedrag.
 • korting: het kortingsbedrag
 • keer: het aantal keren dat de couponcode kan worden gebruikt. 0 betekent dat het onbeperkt kan worden gebruikt
 • valid_from: De geldige vanaf-datum van de coupon. De datum moet de indeling JJJJ-MM-DD hebben, anders kunt u deze leeg laten.
 • valid_to: De geldige datum van de coupon. De datum moet de indeling JJJJ-MM-DD hebben, anders kunt u deze leeg laten.
 • gepubliceerd: de couponcode is gepubliceerd of niet

Voer de import uit

Als je het csv-bestand met de couponcodes klaar hebt staan, volg dan de onderstaande stappen om de couponcode in het systeem te importeren:

 1. Toegang tot coupons => Importsubmenu-item.
 2. Klik op de knop Bestand kiezen om het csv-bestand te selecteren.
 3. Druk op de knop Coupons importeren in de werkbalk om het importeren te verwerken.

Daarna worden de couponcodes in het csv-bestand geïmporteerd en kunnen ze in het systeem worden gebruikt

Batchbonnen

Dit is een erg handige functie van Membership Pro. Hiermee kunt u meerdere kortingsbonnen tegelijk maken zonder deze kortingsbonnen handmatig in te voeren.

Vanaf elke pagina in Membership Pro heb je toegang tot Coupons => Batch Coupons submenu-item. Het onderstaande formulier wordt weergegeven zodat u batchcoupons kunt genereren.

 • Aantal coupons: voer het aantal coupons in dat u door het systeem wilt laten aanmaken. Bijvoorbeeld 100, 500 ...
 • Evenement: Kies het evenement (en) waarvoor deze couponcode kan worden gebruikt. Kies Alle evenementen als u wilt dat deze couponcode voor alle evenementen kan worden gebruikt.
 • Korting: voer de korting voor de coupons in. De korting kan worden ingesteld op een vast bedrag (bijvoorbeeld 10 $) per procent (bijvoorbeeld 10% van de abonnementskosten).
 • Tekenset: De tekenset wordt gebruikt om deze coupons te maken. Bij het genereren van couponcode krijgt het systeem een ​​willekeurig teken uit deze tekenset. U kunt dit leeg laten en het systeem zal deze tekenset gebruiken ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123456789
 • Voorvoegsel: als u wilt dat deze kortingscode een vast voorvoegsel heeft, voert u hier het voorvoegsel in dat u wilt, laat het anders leeg
 • Couponlengte: de lengte van de gegenereerde couponcodes. Voer een geheel getal in, als u bijvoorbeeld wilt dat de couponcode 10 tekens bevat, voert u 10 in dit veld in
 • Geldig vanaf datum: Als u een datum kiest, kunnen de couponcodes alleen vanaf de geselecteerde datum worden gebruikt.
 • Geldig tot datum: Als u een datum kiest, kan de couponcode alleen vóór de geselecteerde datum worden gebruikt. Na die datum kan de couponcode niet meer worden gebruikt.
 • Tijden: voer het aantal keren in dat deze couponcodes kunnen worden gebruikt. Als u het leeg laat, kan de couponcode onbeperkt worden gebruikt.

Nadat u alle noodzakelijke instellingen heeft ingevoerd, drukt u op de knop Coupons genereren in de werkbalk en de couponcodes worden gegenereerd, klaar voor gebruik in uw systeem

0 antwoorden27 weergavenGeplaatst 2 maanden geledendoor beekde
Was dit nuttig?
0

EasyCookieInfo