Questions
Topics

Nieuwsbrief integratie

Events Booking gebruikt standaard een systeemplug-in om het verzenden van herinneringsmails te activeren. Het is eenvoudig in te stellen (u hoeft alleen de plug-in Evenementenboeking - Herinnering te publiceren), maar het heeft ook een aantal keerzijde:

 1. Het vereist dat iemand toegang heeft tot uw site om het herinneringsproces te activeren.
 2. De tijdherinnering die wordt verzonden, is willekeurig (afhankelijk van de tijd dat iemand toegang heeft tot uw site). Als u alleen wilt dat de herinneringen elke dag om middernacht worden verzonden, is dit niet mogelijk.

Als u deze beperking wilt aanpakken, kunt u cronjob instellen (u wilt bijvoorbeeld dat het systeem elke dag om 15.00 uur een herinnering verzendt), u kunt de cron-taak instellen:

 1. Ga naar Extensies -> Plug-ins, zoek de plug-in Evenementenboeking - Herinnering, klik erop om te bewerken
 2. Zoek de parameter Trigger Reminder Code, stel deze in op een gewenste geheime string, bijvoorbeeld runreminder.
 3. Stel een cron-taak in om een ​​verzoek te doen naar deze url https://domain.com/index.php?trigger_reminder_code=runreminder (natuurlijk moet https://domain.com/ worden vervangen door de url van je site en moet runreminder om hetzelfde te zijn met de string die je hebt ingevoerd in de parameter Trigger Reminder Code in de plug-in.
 4. Door die instelling zal uw server de cron-taak uitvoeren, het verzenden van een herinneringsproces starten op een vooraf bepaald tijdstip van de dag (afhankelijk van de instelling van uw cron-taak).

ACYmailing-integratie Openen

Deze functie werkt alleen als u de ACYMailing-extensie op uw site gebruikt. Als u de ACYMailing-extensie niet gebruikt, kunt u…

Deze functie werkt alleen als u de ACYMailing-extensie op uw site gebruikt. Als u de ACYMailing-extensie niet gebruikt, kunt u deze sectie negeren

 1. Ga naar Extensions -> Plugins Manager, zoek en publiceer de plugin Events Booking - Acymailing (of Events Booking - AcyMailing 6 als je ACYMailing versie 6 op je site gebruikt)
 2. Wanneer u nu een evenement toevoegt / bewerkt, ziet u een nieuw tabblad met de naam Acymailing-instellingen. Kies de mailinglijsten waaraan u wilt dat deelnemers van dit evenement worden toegewezen in de nieuwsbrieflijsten

Daarna, wanneer gebruikers zich registreren voor dit evenement, worden ze toegewezen aan de geselecteerde mailinglijsten en kunt u ACYMailing gebruiken om in de toekomst een nieuwsbrief naar hen te sturen.

0 antwoorden25 weergavenGeplaatst 2 maanden geledendoor beekde
Was dit nuttig?
0

Mailchimp-integratie Openen

Ga naar Extensions -> Plugins Manager, zoek en publiceer de plugin Events Booking - Mailchimp Haal de API-sleutel van uw…
 1. Ga naar Extensions -> Plugins Manager, zoek en publiceer de plugin Events Booking - Mailchimp
 2. Haal de API-sleutel van uw Mailchimp-account op (u kunt instructies zien op http://kb.mailchimp.com/accounts/management/about-api-keys, voer deze in de API-sleutel van de plug-in-parameter in.
 3. Wanneer u nu een evenement toevoegt / bewerkt, ziet u een nieuw tabblad met de naam Mailchimp-instellingen. Kies de mailinglijsten waaraan u wilt dat registranten van deze gebeurtenis worden toegewezen in de parameter Toewijzen aan lijsten

Daarna, wanneer gebruikers zich aanmelden voor dit abonnement, worden ze toegewezen aan de geselecteerde mailinglijsten en kunt u Mailchimp gebruiken om in de toekomst een nieuwsbrief naar hen te sturen.

Laat gebruikers kiezen of ze op de wachtlijst willen komen

Standaard wijst het systeem registranten toe aan de mailinglijsten die u voor elk evenement configureert. Als u hen wilt laten kiezen of ze zich willen abonneren op uw mailinglijst (dit is vereist in sommige landen), kunt u deze instellen met behulp van de onderstaande instructies:

 1. Ga naar Evenementenboeking -> Aangepast veld, maak een aangepast veld zodat gebruikers kunnen kiezen of ze zich willen abonneren op de nieuwsbrief of niet:
  • Het kan een aangepast veldtype Selectievakjes zijn met één waarde Ja en een titel zoals Abonneren op onze nieuwsbrief?. Het zou slechts één optie moeten bevatten om gebruikers te laten kiezen.
  • Of het kan een aangepast veldtype Radio zijn met twee opties Ja / Nee en titel zoals Abonneren op onze nieuwsbrief?
 2. Bewerk de gebeurtenis, kijk naar het tabblad ACYMailing-instellingen (of het tabblad Mailchimp-instellingen, afhankelijk van degene die u gebruikt). Selecteer in de parameter Abonneren op nieuwsbriefveld het aangepaste veld dat u hierboven hebt gemaakt

Door dat te doen, zullen gebruikers, wanneer ze zich registreren voor het evenement, het recht hebben om te kiezen of ze willen deelnemen aan de mailinglijst. Als ze het selectievakje aanvinken (in het geval dat u het aangepaste veldtype Selectievakjes gebruikt) of Ja selecteren (in het geval dat u een aangepast veld voor radio gebruikt), worden ze geabonneerd op de mailinglijsten die u configureert, anders worden ze helemaal niet geabonneerd

0 antwoorden23 weergavenGeplaatst 2 maanden geledendoor beekde
Was dit nuttig?
0

EasyCookieInfo