Questions
Topics

Mailchimp-integratie Openen

0
  1. Ga naar Extensions -> Plugins Manager, zoek en publiceer de plugin Events Booking - Mailchimp
  2. Haal de API-sleutel van uw Mailchimp-account op (u kunt instructies zien op http://kb.mailchimp.com/accounts/management/about-api-keys, voer deze in de API-sleutel van de plug-in-parameter in.
  3. Wanneer u nu een evenement toevoegt / bewerkt, ziet u een nieuw tabblad met de naam Mailchimp-instellingen. Kies de mailinglijsten waaraan u wilt dat registranten van deze gebeurtenis worden toegewezen in de parameter Toewijzen aan lijsten

Daarna, wanneer gebruikers zich aanmelden voor dit abonnement, worden ze toegewezen aan de geselecteerde mailinglijsten en kunt u Mailchimp gebruiken om in de toekomst een nieuwsbrief naar hen te sturen.

Laat gebruikers kiezen of ze op de wachtlijst willen komen

Standaard wijst het systeem registranten toe aan de mailinglijsten die u voor elk evenement configureert. Als u hen wilt laten kiezen of ze zich willen abonneren op uw mailinglijst (dit is vereist in sommige landen), kunt u deze instellen met behulp van de onderstaande instructies:

  1. Ga naar Evenementenboeking -> Aangepast veld, maak een aangepast veld zodat gebruikers kunnen kiezen of ze zich willen abonneren op de nieuwsbrief of niet:
    • Het kan een aangepast veldtype Selectievakjes zijn met één waarde Ja en een titel zoals Abonneren op onze nieuwsbrief?. Het zou slechts één optie moeten bevatten om gebruikers te laten kiezen.
    • Of het kan een aangepast veldtype Radio zijn met twee opties Ja / Nee en titel zoals Abonneren op onze nieuwsbrief?
  2. Bewerk de gebeurtenis, kijk naar het tabblad ACYMailing-instellingen (of het tabblad Mailchimp-instellingen, afhankelijk van degene die u gebruikt). Selecteer in de parameter Abonneren op nieuwsbriefveld het aangepaste veld dat u hierboven hebt gemaakt

Door dat te doen, zullen gebruikers, wanneer ze zich registreren voor het evenement, het recht hebben om te kiezen of ze willen deelnemen aan de mailinglijst. Als ze het selectievakje aanvinken (in het geval dat u het aangepaste veldtype Selectievakjes gebruikt) of Ja selecteren (in het geval dat u een aangepast veld voor radio gebruikt), worden ze geabonneerd op de mailinglijsten die u configureert, anders worden ze helemaal niet geabonneerd

B
Geplaatst 3 maanden geledendoor beekde
#17536 weergaven

Log in om een ​​antwoord te plaatsen