Questions
Topics

Herinnering instellen

Met het boeken van evenementen kunt u het systeem instellen om X-dagen voor de startdatum van het evenement herinneringsmails naar registranten te sturen om hen aan het evenement te herinneren, zodat ze het niet vergeten. Als u deze functie wilt gebruiken:

Configureer gebeurtenissen om het verzenden van herinneringsmails mogelijk te maken

Met Events Booking kunt u maximaal 2 herinneringsmails naar registranten van uw evenementen sturen voor of nadat uw evenement is begonnen. Als je een evenement toevoegt / bewerkt, zie je twee instellingen:

1e en 2e herinnering instellen Openen

Voer het nummer in dat u voor elke instelling wilt (laat het leeg of 0 om het verzenden van herinneringsmails…

Voer het nummer in dat u voor elke instelling wilt (laat het leeg of 0 om het verzenden van herinneringsmails uit te schakelen), kies ervoor om voor / na het begin van het evenement te verzenden, afhankelijk van uw behoefte.

Configureer herinnerings-e-mailberichten

Events Booking genereert standaard herinneringsmails wanneer u de extensie voor het eerst installeert. Het is echter goed om deze standaardberichten te bekijken en indien nodig aan uw eigen behoefte te wijzigen. Om dat te doen, ga naar Evenementen boeken -> E-mails en berichten, kijk naar Herinneringsberichten tabblad, verander het volgende e-mailonderwerp en berichten als je wilt:

 1. Eerste herinnering e-mailonderwerp
 2. Hoofdtekst van eerste herinneringsmail
 3. Onderwerp tweede herinneringsmail
 4. Hoofdtekst van tweede herinneringsmail

U kunt de volgende tags gebruiken in de e-mailberichten:

 1. [EVENT_DATE]
 2. [EVENT_TITLE]
 3. [FIRST_NAME]
 4. [LAST_NAME]
 5. [TRANSACTION_ID]
 6. [LOCATION_NAME]
 7. [LOCATION] (display name, address of location and allow clicking on to view that location on google map)
 8. [DOWNLOAD_CERTIFICATE_LINK] (if you are using certificate feature)
 9. [DOWNLOAD_TICKET_LINK] (if you are using ticket pdf feature)
 10. [REGISTRATION_DETAIL]
0 antwoorden27 weergavenGeplaatst 2 maanden geledendoor beekde
Was dit nuttig?
0

Publiceren en configureren herinnerings-plugin Openen

Om het systeem een ​​herinneringsmail naar de registranten te laten sturen, moet u naar Extensies -> Plug-ins gaan, Evenementenboeking -…

Om het systeem een ​​herinneringsmail naar de registranten te laten sturen, moet u naar Extensies -> Plug-ins gaan, Evenementenboeking - Herinnering plug-in zoeken en publiceren. De plug-in wordt elke 20 minuten uitgevoerd om te controleren en herinneringsmails naar registranten te sturen. Het heeft de volgende parameters, u kunt het bekijken en indien nodig wijzigen om aan uw eigen behoeften te voldoen

 1. plugin herinneringenAantal registranten: hoeveel registranten het systeem een ​​herinnering moet sturen elke keer dat de plug-in wordt uitgevoerd. U moet het niet op een hoge waarde instellen om time-out tijdens het verzenden van e-mails te voorkomen (of om de e-maillimiet te bereiken die uw hosting toestaat om elk uur te verzenden). De standaardwaarde is 15, zou voldoende moeten zijn.
 2. Verzenden naar groepsfacturering: Stel in op Ja om een ​​herinnering te sturen naar de persoon die de groep factureert (de persoon die de groepsregistratie uitvoert voor meerdere groepsleden)
 3. Verzenden naar groepsleden: stel in op Ja om een ​​herinnering naar groepsleden te sturen bij groepsregistratie
 4. Verzenden naar niet-gepubliceerde evenementen: indien ingesteld op Ja, stuurt het systeem herinneringsmails naar registranten, zelfs als dat evenement niet is gepubliceerd (u configureert het systeem bijvoorbeeld om de publicatie van het evenement ongedaan te maken als het om een ​​of andere reden vol is)
 5. BCC-e-mail: u kunt hier een e-mail invoeren als u de herinneringsmail wilt volgen. Elke keer dat het systeem een ​​herinnerings-e-mail naar uw registranten stuurt, wordt een kopie van die e-mail verzonden naar het e-mailadres dat u in die instelling hebt ingevoerd, zodat u deze kunt controleren.
0 antwoorden27 weergavenGeplaatst 2 maanden geledendoor beekde
Was dit nuttig?
0

Gebruik een cronjob om herinneringen te versturen Openen

Events Booking gebruikt standaard een systeemplug-in om het verzenden van herinneringsmails te activeren. Het is eenvoudig in te stellen (u…

Events Booking gebruikt standaard een systeemplug-in om het verzenden van herinneringsmails te activeren. Het is eenvoudig in te stellen (u hoeft alleen de plug-in Evenementenboeking - Herinnering te publiceren), maar het heeft ook een aantal keerzijde:

 1. Het vereist dat iemand toegang heeft tot uw site om het herinneringsproces te activeren.
 2. De tijdherinnering die wordt verzonden, is willekeurig (afhankelijk van de tijd dat iemand toegang heeft tot uw site). Als u alleen wilt dat de herinneringen elke dag om middernacht worden verzonden, is dit niet mogelijk.

Als u deze beperking wilt aanpakken, kunt u cronjob instellen (u wilt bijvoorbeeld dat het systeem elke dag om 15.00 uur een herinnering verzendt), u kunt de cron-taak instellen:

 1. Ga naar Extensies -> Plug-ins, zoek de plug-in Evenementenboeking - Herinnering, klik erop om te bewerken
 2. Zoek de parameter Trigger Reminder Code, stel deze in op een gewenste geheime string, bijvoorbeeld runreminder.
 3. Stel een cron-taak in om een ​​verzoek te doen naar deze url https://domain.com/index.php?trigger_reminder_code=runreminder (natuurlijk moet https://domain.com/ worden vervangen door de url van je site en moet runreminder om hetzelfde te zijn met de string die je hebt ingevoerd in de parameter Trigger Reminder Code in de plug-in.
 4. Door die instelling zal uw server de cron-taak uitvoeren, het verzenden van een herinneringsproces starten op een vooraf bepaald tijdstip van de dag (afhankelijk van de instelling van uw cron-taak).
0 antwoorden29 weergavenGeplaatst 2 maanden geledendoor beekde
Was dit nuttig?
0

EasyCookieInfo