Questions
Topics

Synchronisatie profielgegevens

Events Booking heeft plug-ins waarmee u de gegevens van de registrant kunt synchroniseren die zijn opgeslagen in Events Booking met Joomla User Profile en extensies van derden. Op dit moment worden de volgende extensies van derden ondersteund: Membership Pro, Community Builder, Jomsocial, Jomsocial, EasyProfile.

 • Wanneer gebruikers zich registreren voor een evenement in Evenementenboeking, als hij een bestaand account heeft, de gegevens die zijn opgeslagen in zijn profiel (Joomla-gebruikersprofiel of profiel van een derde partij), worden de gegevens van zijn profiel gebruikt om het registratieformulier automatisch in te vullen, zodat dat hij de informatie niet opnieuw hoeft te typen.

Wanneer gebruikers zich registreren voor een evenement in Evenementenboeking en hij geen bestaand account heeft (Joomla-account of account voor extensies van derden), maakt Evenementenboeking een Joomla-account voor hem aan en werkt het profiel bij (Joomla-gebruikersprofiel of extensies van derden). profiel) met de gegevens die de registrant heeft ingevuld op het registratieformulier van het

Joomla gebruikersprofiel Openen

Volg de onderstaande stappen om gegevens te synchroniseren met het Joomla-gebruikersprofiel: Ga naar Extensions -> Plugins Manager, zoek en publiceer…

Volg de onderstaande stappen om gegevens te synchroniseren met het Joomla-gebruikersprofiel:

 1. Ga naar Extensions -> Plugins Manager, zoek en publiceer de plugin Events Booking - Userprofile plugin
 2. Ga naar Gebeurtenissen boeken -> Aangepaste velden, klik op het aangepaste veld waarvan u de gegevens wilt synchroniseren om te bewerken, kijk naar de eigenschap Field Mappping, selecteer het overeenkomstige veld in Joomla User Profile dat met dit veld zal worden gesynchroniseerd. Sla het op.
 3. Herhaal stap 2 voor alle andere velden die u wilt
0 antwoorden25 weergavenGeplaatst 2 maanden geledendoor beekde
Was dit nuttig?
0

Membership Pro Openen

Volg de onderstaande stappen om gegevens te synchroniseren met Membership Pro: Ga naar Extensions -> Plugins Manager, zoek en publiceer…

Volg de onderstaande stappen om gegevens te synchroniseren met Membership Pro:

 1. Ga naar Extensions -> Plugins Manager, zoek en publiceer de plugin Events Booking - Membership Pro
 2. Ga naar Evenementenboeking -> Aangepaste velden, klik op het aangepaste veld waarvan u de gegevens wilt synchroniseren om te bewerken, kijk naar de eigenschap Field Mappping, selecteer het overeenkomstige veld in Membership Pro dat met dit veld zal worden gesynchroniseerd. Sla het op.
 3. Herhaal stap 2 voor alle andere velden die u wilt
0 antwoorden27 weergavenGeplaatst 2 maanden geledendoor beekde
Was dit nuttig?
0

Communitybuilder Openen

Deze functie werkt alleen als u de Community Builder-extensie op uw site gebruikt. Als u de extensie Community Builder niet…

Deze functie werkt alleen als u de Community Builder-extensie op uw site gebruikt. Als u de extensie Community Builder niet gebruikt, kunt u deze sectie negeren.

Volg de onderstaande stappen om gegevens te synchroniseren met Community Builder:

 1. Ga naar Extensions -> Plugins Manager, zoek en publiceer de plug-in Event Booking - CB-plug-in
 2. Ga naar Evenementenboeking -> Aangepaste velden, klik op het aangepaste veld waarvan u de gegevens wilt synchroniseren om te bewerken, kijk naar de eigenschap Field Mapping, selecteer het overeenkomstige veld in Community Builder dat met dit veld wordt gesynchroniseerd. Sla het op.
 3. Herhaal stap 2 voor alle andere velden die u wilt
0 antwoorden26 weergavenGeplaatst 2 maanden geledendoor beekde
Was dit nuttig?
0

Jomsocial Openen

Deze functie werkt alleen als u de Jomsocial-extensie op uw site gebruikt. Als u de Jomsocial-extensie niet gebruikt, negeert u…

Deze functie werkt alleen als u de Jomsocial-extensie op uw site gebruikt. Als u de Jomsocial-extensie niet gebruikt, negeert u deze sectie.

Volg de onderstaande stappen om gegevens met Jomsocial te synchroniseren:

 1. Ga naar Extensions -> Plugins Manager, zoek en publiceer de plugin Events Booking - Joomsocial plugin
 2. Ga naar Gebeurtenisboeking -> Aangepaste velden, klik op het aangepaste veld waarvan u de gegevens wilt synchroniseren om te bewerken, kijk naar de eigenschap Field Mapping, selecteer het overeenkomstige veld in Jomsocial dat met dit veld zal worden gesynchroniseerd. Sla het op.
 3. Herhaal stap 2 voor alle andere velden die u wilt
0 antwoorden27 weergavenGeplaatst 2 maanden geledendoor beekde
Was dit nuttig?
0

EasySocial Openen

Deze functie werkt alleen als u de EasySocial-extensie op uw site gebruikt. Als u de EasySocial-extensie niet gebruikt, kunt u…

Deze functie werkt alleen als u de EasySocial-extensie op uw site gebruikt. Als u de EasySocial-extensie niet gebruikt, kunt u deze sectie negeren.

Volg de onderstaande stappen om gegevens te synchroniseren met EasySocial:

 1. Ga naar Extensies -> Plug-ins Manager, zoek en publiceer de plug-in Events Booking - Easysocial-plug-in
 2. Ga naar Gebeurtenisboeking -> Aangepaste velden, klik op het aangepaste veld waarvan u de gegevens wilt synchroniseren om te bewerken, kijk naar de eigenschap Field Mapping, selecteer het overeenkomstige veld in EasySocial dat met dit veld wordt gesynchroniseerd. Sla het op.
 3. Herhaal stap 2 voor alle andere velden die u wilt
0 antwoorden24 weergavenGeplaatst 2 maanden geledendoor beekde
Was dit nuttig?
0

EasyProfile Openen

Deze functie werkt alleen als u de EasyProfile-extensie op uw site gebruikt. Als u de EasyProfile-extensie niet gebruikt, kunt u…

Deze functie werkt alleen als u de EasyProfile-extensie op uw site gebruikt. Als u de EasyProfile-extensie niet gebruikt, kunt u deze sectie negeren.

Volg de onderstaande stappen om gegevens te synchroniseren met EasyProfile:

 1. Ga naar Extensies -> Plug-insbeheer, zoek en publiceer de plug-in OS-lidmaatschap - Easy Profile-plug-in
 2. Ga naar Gebeurtenisboeking -> Aangepaste velden, klik op het aangepaste veld waarvan u de gegevens wilt synchroniseren om te bewerken, kijk naar de eigenschap Field Mapping, selecteer het overeenkomstige veld in EasyProfile dat met dit veld zal worden gesynchroniseerd. Sla het op.
 3. Herhaal stap 2 voor alle andere velden die u wilt
0 antwoorden27 weergavenGeplaatst 2 maanden geledendoor beekde
Was dit nuttig?
0

EasyCookieInfo