Belasting

Een belangrijk gebied. Denk alstublieft twee keer na voordat u configureert. Lees de beschrijving zorgvuldig terwijl u de volgende opties configureert.

Prijzen ingevoerd met belasting: Dit is een zeer belangrijke optie die zorgvuldige aandacht verdient bij het invoeren van de prijs van een product. De twee opties zijn: Ja, ik voer prijzen inclusief belasting in Nee, ik voer prijzen exclusief belasting in. De aanvankelijk ingevoerde prijs is de prijs tot het einde. Latere wijzigingen worden niet weerspiegeld in de productprijs.

Bereken belasting op basis van drie beschikbare opties: Op basis van de geselecteerde optie wordt de belasting berekend, aangezien de belasting kan variëren afhankelijk van het adres. Factuuradres Verzendadres Winkeladres

Standaard klantadres Het adres van de klant moet automatisch worden geselecteerd uit de beschikbare opties in de lijst, voordat de klant zijn / haar eigen adres invoert.

Prijsweergave-opties: De prijs van een product kan in drie formaten worden weergegeven.

  1. Alleen de prijs van het product.
  2. Prijs inclusief relevante belasting, in één cijfer.
  3. Prijs en belasting apart.

Toon belastinginformatie onder de prijzen (in productpagina's): Zet dit op JA om (incl. 21% btw) of (excl. 21% btw) op productpagina's weer te geven.

Prijzen weergeven tijdens winkelwagen / afrekenen: Kies hoe u de prijzen (inclusief btw of exclusief btw) wilt weergeven tijdens het afrekenen. Een van deze opties kan hier worden geselecteerd.

Nog geen vragen.

EasyCookieInfo