Bestelling

Factuurvoorvoegsel: Dit is het voorvoegsel van de factuur die wordt gegenereerd wanneer de betaling is voltooid.

Het systeem genereert bijvoorbeeld alleen cijfers en als men een voorvoegsel aan het factuurnummer wil toevoegen om informatie over de factuur toe te voegen, kan dit worden gedaan door dit veld in te stellen met het voorvoegsel.

Laten we aannemen dat een bedrijf met de naam RB Corporation een aantal producten verkoopt en het factuurvoorvoegsel kan worden aangepast door de eigenaar van het bedrijf. Enkele van de mogelijkheden zijn: RBC / S / 000RBC-2015-S-000
In het bovenstaande voorbeeld is RBC / S / 000, RBC de initialen van het bedrijf, S kan worden toegevoegd voor verkoopclassificatie, 000 voor nummerprefix.

Evenzo zijn in RBC-2015-S-000 allemaal hetzelfde en het extra 2021 kan worden toegevoegd voor de verkopen voor het jaar 2021.
Nu wordt het door het systeem gegenereerde factuurnummer, bijvoorbeeld 1, toegevoegd aan dit voorvoegsel en wordt het weergegeven als RBC / S / 0001 op de factuur.

Link naar bestelgeschiedenis weergeven na betaling: Als u dit inschakelt, wordt de gebruiker een link weergegeven die naar de bestelgeschiedenispagina van de gebruiker gaat. Dit gebeurt pas na betaling.

Tabblad Downloads in Mijn profiel Stel dit in op TONEN zal het downloadtabblad in het gedeelte Mijn profiel weergeven.
Klanten kunnen bestellingen zien met de status Alle, Bevestigd, Verwerkt, Mislukt, In behandeling, Nieuw, Geannuleerd.

Productminiatuurafbeelding in e-mailsjabloon: Stel dit in op TONEN om de miniatuurafbeelding van het product in e-mailsjabloon weer te geven.

Afmeldknop weergeven in Mijn profiel: Deze optie wordt gebruikt om de uitlogknop in mijn profiel te tonen / verbergen.

Nog geen vragen.

EasyCookieInfo