Betalingslayout

De lay-out van de kassa-adresvelden. OPMERKING: Als u hier een veld verwijdert, wordt het in feite NIET verwijderd. Ga naar Instellingen -> Aangepaste velden om de velden in of uit te schakelen. Dit tabblad bepaalt alleen de weergave en volgorde van de velden in de afrekenstappen.

Afrekenen Factuuradresindeling: Deze optie helpt bij het opnemen / uitsluiten van de vereiste velden in de lay-out van het factuuradres. Voor bijv. [first_name][last_name][phone_1][phone_2][company] [tax_number][address_1] [address_2] [city] [zip] [country_id][zone_id]

Zo kan hier elke html-code worden toegevoegd voor iemands gewenste indeling.

Afrekenen Verzendadreslay-out: Deze optie helpt bij het opnemen / uitsluiten van de vereiste velden in de lay-out van het verzendadres.

Afrekenen Betaalmethode Layout: Deze optie is om te beslissen welke velden vereist zijn in de layout voor de Betaalmethode tijdens het uitchecken.

Vooraf invullen / herstellen: Dit is een knop die de standaardinstelling van alle drie bovenstaande opties herstelt wanneer erop wordt geklikt.

Voorbeeld om een aangepast veld toe te voegen Veronderstel dat het beter zou zijn om een titelveld voor de voornaam toe te voegen. Om dat te bereiken, maakt u een aangepast veld met titel als naam, zoals weergegeven in de afbeelding:

Nog geen vragen.

EasyCookieInfo