Winkel

Configureer het adres, het e-mailadres van de beheerder en enkele standaardinstellingen voor uw storefront

Beveiligingssleutels voor wachtrijen en crons: Deze beveiligingssleutel kan worden gebruikt voor het uitvoeren van wachtrij- en cron-taken die vereist zijn voor apps en plug-ins. Dit zorgt ervoor dat alleen legitieme verzoeken worden toegestaan en uitgevoerd. De cron / queue-verzoeken zonder deze sleutel worden de toegang geweigerd. U kunt deze sleutel opnieuw genereren door op de knop Opnieuw genereren te klikken.

Maximale wachtrijherhaling: Stel de maximale wachtrijherhaling in voor het wachtrijsysteem.

E-mailadres(sen) van winkelbeheerder: Dit is het e-mailadres van de beheerder en kan meerdere e-mails bevatten, gescheiden door komma's. De bestellingsmelding en betalingsvalidatiefouten worden naar de hier opgegeven e-mail-ID's gestuurd. U kunt ook testen door een test-e-mail te verzenden met behulp van de TEST-e-mailknop onder deze optie.

Winkelnaam: Naam van de winkel. Men moet een geldige winkelnaam invoeren.

Adres, plaats: Het adres en de plaats van de winkel is niet verplicht. U kunt een adres invoeren of de velden gewoon leeg laten.

ZIP / Postcode: Voer een geldige postcode voor de winkel in. Dit veld kan niet leeg zijn.

Landnaam: Naam van het land waarin de winkel bestaat. Te selecteren uit de gegeven lijst.

Zone Name: Naam van de zone in het land. Te selecteren uit de gegeven lijst.

Standaardvaluta: De valuta die in het land een wettig betaalmiddel is geweest. Te selecteren uit de gegeven lijst.

Valuta automatisch bijwerken: Als u deze optie op Ja instelt, worden de laatste wisselkoerswaarden automatisch bijgewerkt voor de valuta die wordt afgehandeld. De dagelijkse wisselkoerswaarden van INR tegen US $ worden bijvoorbeeld automatisch bijgewerkt.

Standaard gewichtsmeting: Selecteer de standaard gewichtsmeting die voor elk land wordt gebruikt uit de beschikbare opties. (Kilogram, gram, ons, pond)

Standaard lengtemeting: Selecteer de standaard lengtemeting die voor elk land wordt gebruikt uit de beschikbare opties. (Centimeter, inch, millimeter)

 

 

Nog geen vragen.

EasyCookieInfo