Questions
Topics

Beginners

beginners

Nog geen vragen.

Installatie Joomla!

Joomla! voor de eerste keer gebruiken? Het is heel gemakkelijk. Het ingebouwde webinstallatieprogramma van Joomla! maakt het opzetten van je nieuwe site een fluitje van een cent.

Installatie Joomla

Nog geen vragen.

Houd je website veilig

Nog geen vragen.

Begrijp hoe Joomla! werkt

Misschien wil je leren hoe Joomla! is gebouwd en hoe de functies samenwerken.

Kortom, Joomla! is samengesteld uit een Framework en extensies. Er zijn verschillende soorten extensies, die elk specifieke taken kunnen uitvoeren. Sommige extensies zijn ontwikkeld als onderdeel van de Joomla! project en worden automatisch giƫinstalleerd. Als je functies aan je site wilt toevoegen, kunt je meer extensies installeren.

Je kunt dit vergelijken met een computerbesturingssysteem, zoals Microsoft Windows of Linux. Je gebruikt niet rechtstreeks het besturingssysteem (Joomla!); je gebruikt applicaties (extensies) om taken uit te voeren. Sommige applicaties (extensies) zijn direct beschikbaar op je systeem, maar er kunnen op elk moment extra applicaties (extensies) worden geĆÆnstalleerd of verwijderd.

De Joomla! Core Features Guide scribd, geschreven door James Ramsay beschrijft de functies (meestal de extensies) die beschikbaar zijn in elke download van Joomla !.

Nog geen vragen.