Questions
Topics

Database configuratie

U moet de informatie invoeren over de database die u voor Joomla! nu. Er werd voorgesteld om deze informatie op te schrijven onder het tabblad "Voorbereiden voor installatie". U kunt ook Create a Database for Joomla! Lezen of beoordelen.

Ter vereenvoudiging zijn deze instructies een verwijzing naar het installeren met een MySQLi-database. De instructies op de installatiepagina spreken voor zich, maar hier zijn ze weer:

database configuratieDatabasetype: MySQLi is de veelgebruikte database

Hostnaam Waar bevindt uw database zich? Over het algemeen is dat localhost, maar sommige hosts gebruiken een specifieke databaseserver zoals dbserver1.yourhost.com

Gebruikersnaam: de gebruikersnaam die wordt gebruikt om verbinding te maken met de database

Wachtwoord: het wachtwoord voor de gebruikersnaam van de database

Database naam: de naam van de database

Tabelvoorvoegsel: er wordt automatisch een gegenereerd, maar u kunt dit wijzigen. Zo kan jos3 worden gebruikt. Vergeet niet om het onderstrepingsteken () aan het einde van het voorvoegsel te plaatsen.

Oud databaseproces: moet het installatieprogramma een back-up maken van of bestaande tabellen verwijderen tijdens de installatie van nieuwe tabellen? Klik op Ja of Nee om de keuze te selecteren.

Al deze keuzes kunnen worden bewerkt op de pagina Algemene siteconfiguratie, onder Serveropties nadat de installatie is voltooid. Let op, u breekt uw installatie als u deze instellingen na de installatie wijzigt, tenzij u een volledige kopie heeft van de huidige database die door de Joomla! installatie. Veel voorkomende toepassingen zijn het bijwerken van de gebruikersnaam en het wachtwoord van de database of het voltooien van een verplaatsing van een bestaande installatie naar een nieuwe host met andere parameters.

Nog geen vragen.