Questions
Topics

Je configuraties controleren

Als alles in orde is, zie je de installatie bovenaan de overzichtspagina. Als dit niet het geval is, is dit de plek om te kijken wat er mogelijk een probleem veroorzaakt.

De sectie is onderverdeeld in 4 groepen:

  1. configuratiecheckHoofdconfiguratie: alle website-specifieke informatie, zoals de naam van de website, beschrijving, gebruikersnaam van de beheerder, enz.
  2. Databaseconfiguratie: bevat de informatie over de database Joomla! zal gebruiken.
  3. Controle voor installatie: deze vereisten moeten allemaal worden weergegeven als Ja, anders kunt u Joomla! Met uitzondering van de PHP-versie, wordt de rest meestal beheerd in de php.ini. Mogelijk hebt u hulp van uw host nodig bij het corrigeren van deze instellingen of het controleren of het mogelijk is deze aan te passen. Zie PHP-configuratiebestandbestand voor meer informatie.
  4. Aanbevolen instellingen: dit zijn instellingen die worden aanbevolen in uw PHP-configuratie, maar zullen Joomla! van wordt geïnstalleerd. U kunt de bovenstaande instructies raadplegen over hoe ze kunnen worden gewijzigd.

Als alles correct is en alle controles zijn geslaagd, kun je nu op de knop Installeren in de rechterbovenhoek van de overzichtspagina klikken. Dit zal het eigenlijke installatieproces starten.

Nadat je op de knop Installeren hebt geklikt, zou je een voortgangsbalk moeten zien met aanvullende informatie over de installatie. Zodra de installatie is voltooid, kun je de succespagina moeten zien!

Nog geen vragen.