Questions
Topics

Voor je begint met Joomla!

Hoeveel kennis heb ik nodig om Joomla te implementeren?

Hoewel een laag niveau van technische kennis vereist is om Joomla! op een dagelijkse basis moet u wat meer weten…

Hoewel een laag niveau van technische kennis vereist is om Joomla! op een dagelijkse basis moet u wat meer weten om het te installeren. Het installatieproces van Joomla! Omvat het uploaden van bestanden naar een webserver via FTP, het aanmaken van een nieuwe MySQL-database en vervolgens doorgaan met de webgebaseerde installatiewizard van Joomla! (Gelukkig hebben veel webhostingbedrijven websitecontrolepanelen die het gemakkelijk maken om technische taken uit te voeren, inclusief het toevoegen van een MySQL-database en het installeren van Joomla !.)

De structuur, inhoud en presentatie van uw Joomla! site omvat het werken binnen Joomla! 's webgebaseerde interfaces; als u het ontwerp van de website aanzienlijk wilt veranderen ten opzichte van de standaardsjablonen, moet u een sjabloonpakket van derden installeren of uw eigen sjabloon maken met afbeeldingen en HTML, Cascading Style Sheet (CSS) en / of Javascript-code.

Kennis van de programmeertaal PHP of programmeerconcepten in het algemeen is niet vereist om Joomla! Te installeren, aan te passen en te beheren.

Was dit nuttig?
0

Welke geavanceerde mogelijkheden heeft Joomla!

Veel bedrijven en organisaties hebben vereisten die verder gaan dan wat beschikbaar is in de basis Joomla! pakket. In die…

Veel bedrijven en organisaties hebben vereisten die verder gaan dan wat beschikbaar is in de basis Joomla! pakket. In die gevallen maakt het krachtige applicatie-framework van Joomla het gemakkelijk voor ontwikkelaars om geavanceerde add-ons te maken die de kracht van Joomla! in vrijwel onbeperkte richtingen.

ontwikkelaarsHet kernframework van Joomla stelt ontwikkelaars in staat om snel en eenvoudig te bouwen:

 • Voorraadcontrolesystemen
 • Tools voor gegevensrapportage
 • Applicatiebruggen
 • Aangepaste productcatalogi
 • Geïntegreerde e-commerce-systemen
 • Complexe bedrijvengidsen
 • Reserveringssystemen
 • Communicatie middelen

Sinds Joomla! is gebaseerd op PHP en MySQL, bouw je krachtige applicaties op een open platform dat iedereen kan gebruiken, delen en ondersteunen. Voor meer informatie over het gebruik van de Joomla! framework, bezoek dan het Joomla! Ontwikkelaarsnetwerk.

Was dit nuttig?
0

Blijft Joomla ook in de toekomst ondersteunt

Joomla! is het meest populaire open source CMS dat momenteel beschikbaar is, zoals blijkt uit een levendige en groeiende gemeenschap…

Joomla! is het meest populaire open source CMS dat momenteel beschikbaar is, zoals blijkt uit een levendige en groeiende gemeenschap van vriendelijke gebruikers en getalenteerde ontwikkelaars. De wortels van Joomla gaan terug tot 2000 en met meer dan 200.000 communitygebruikers en bijdragers ziet de toekomst er rooskleurig uit voor het bekroonde Joomla! Project.

Was dit nuttig?
0

Ik bouw een website voor een klant. Is Joomla dan een goede keuze

Joomla! is zo ontworpen dat het gemakkelijk te installeren en in te stellen is, zelfs als u geen ervaren gebruiker…

Joomla! is zo ontworpen dat het gemakkelijk te installeren en in te stellen is, zelfs als u geen ervaren gebruiker bent. Veel webhostingservices bieden een installatie met één muisklik, waardoor uw nieuwe site binnen enkele minuten operationeel is.

Omdat Joomla zo gebruiksvriendelijk is, als webdesigner of ontwikkelaar, kun je snel sites bouwen voor je klanten. Vervolgens kun je met een minimale hoeveelheid instructies je klanten in staat stellen om eenvoudig hun eigen sites zelf te beheren.

Als je klanten gespecialiseerde functionaliteit nodig hebben, kan Joomla! is zeer uitbreidbaar en duizenden extensies (de meeste gratis onder de GPL-licentie) zijn beschikbaar in de Joomla! Extensies Directory.

Was dit nuttig?
0

Wie gebruiken Joomla

Hier zijn slechts een paar voorbeelden van websites die Joomla gebruiken: Salon sukni ślubnych (Bruidsmode - Pools) - http://www.mlodaimoda.pl/ Harvard…

Hier zijn slechts een paar voorbeelden van websites die Joomla gebruiken:

Meer voorbeelden van bedrijven die Joomla! is te vinden in de Joomla! Showcase van community-sites. Voor overheidssites die Joomla gebruiken, kijk op http://joomlagov.info.

Was dit nuttig?
0

Hoe wordt Joomla wereldwijd gebruikt

Joomla wordt over de hele wereld gebruikt om websites in alle soorten en maten van stroom te voorzien. Bijvoorbeeld: Bedrijfswebsites…

Joomla wordt over de hele wereld gebruikt om websites in alle soorten en maten van stroom te voorzien. Bijvoorbeeld:

 • Bedrijfswebsites of portals
 • Bedrijfsintranetten en extranetten
 • Online tijdschriften, kranten en publicaties
 • E-commerce en online reserveringen
 • Overheidstoepassingen
 • Websites voor kleine bedrijven
 • Non-profit en organisatorische websites
 • Community-gebaseerde portals
 • Websites van scholen en kerken
 • Homepages van persoon of familie
Was dit nuttig?
0

Wat is een content management systeem (CMS)

Een contentbeheersysteem is software die elk stukje inhoud op uw website bijhoudt, net zoals uw plaatselijke openbare bibliotheek boeken bijhoudt…

Een contentbeheersysteem is software die elk stukje inhoud op uw website bijhoudt, net zoals uw plaatselijke openbare bibliotheek boeken bijhoudt en deze opslaat. Inhoud kan bestaan uit eenvoudige tekst, foto's, muziek, video, documenten of zo ongeveer alles wat u maar kunt bedenken.

Een groot voordeel van het gebruik van een CMS is dat het bijna geen technische vaardigheid of kennis vereist om te beheren. Het CMS beheert al uw inhoud, zodat u dat niet hoeft te doen.

Was dit nuttig?
1