Questions
Topics

Configuratie Membership Pro

Tijdens het installatieproces genereert Membership Pro standaard configuratiegegevens. U moet echter nog steeds alle configuratie-opties bekijken en deze indien nodig wijzigen om aan uw eigen vereisten te voldoen.

Ga naar Membership Pro => Configuration om de configuratie te bekijken en te wijzigen. Wanneer u dat doet, wordt het scherm weergegeven:

Configuratie van Twitter Bootstrap-versie Openen

Dit zijn vrij belangrijke instellingen in Membership Pro en het hangt af van het frontend-framework waaruit uw sitesjabloon is opgebouwd.…

Dit zijn vrij belangrijke instellingen in Membership Pro en het hangt af van het frontend-framework waaruit uw sitesjabloon is opgebouwd.

 1. Laad Twitter Bootstrap CSS in de frontend: dit moet worden ingesteld op Nee, tenzij uw sitesjabloon is gebaseerd op een frontend-framework dat niet wordt ondersteund door Membership Pro (momenteel ondersteunt Membership Pro Twitter Bootstrap 2, Twitter Bootstrap 3, Twitter Bootstrap 4 en UIKIT3) .
 2. Twitter Bootstrap-versie: standaard voor Twitter Bootstrap-versie 2 omdat de meeste Joomla-sjablonen zijn gebouwd op twitter bootstrap 2):
  1. Als uw sitesjabloon is gebaseerd op twitter bootstrap versie 2, stel het dan in op Twitter Bootstrap versie 2.
  2. Als uw sitesjabloon is gebaseerd op twitter bootstrap versie 3, stel deze dan in op Twitter Bootstrap versie 3.
  3. Als uw sitesjabloon is gebaseerd op twitter bootstrap versie 4, stel het dan in op Twitter Bootstrap versie 4.
  4. Als uw sitesjabloon is gebaseerd op UIKIT3 (bijvoorbeeld yotheme-sjablonen), stelt u deze in op UIKIT3
0 antwoorden22 weergavenGeplaatst 2 maanden geledendoor beekde
Was dit nuttig?
0

Abonnementsinstellingen Openen

Registratie-integratie: Indien ingesteld op Ja, wanneer abonnees zich aanmelden voor een abonnement op uw site, zal het systeem hen in…
 1. Registratie-integratie: Indien ingesteld op Ja, wanneer abonnees zich aanmelden voor een abonnement op uw site, zal het systeem hen in staat stellen een gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren om zich te registreren voor een account op uw Joomla-site. In de meeste gevallen hebben abonnees een account op uw website nodig, zodat ze later kunnen inloggen om toegang te krijgen tot beperkte bronnen, hun profiel kunnen bijwerken, lidmaatschap kunnen verlengen, lidmaatschap kunnen upgraden ..., daarom moet u deze configuratieoptie op Ja zetten, tenzij u gebruik Membership Pro alleen om betalingen van uw abonnees te krijgen.
 2. Maak alleen een gebruikersaccount aan als het lidmaatschap actief / goedgekeurd is: Standaard maakt Membership Pro een account voor de abonnee direct nadat deze de informatie op het inschrijvingsformulier heeft ingevoerd (voordat de betaling is verwerkt). Als om een ​​of andere reden de betaling is mislukt of de abonnee de betaling staakt, blijft het account geblokkeerd en kan hij dat account niet meer gebruiken als hij besluit zich in de toekomst opnieuw aan te melden. Als u deze configuratieoptie instelt op Ja, zal Membership Pro alleen het Joomla-account voor abonnees aanmaken wanneer hun abonnement actief wordt (nadat de betaling voor het abonnement is voltooid of de beheerder het abonnement goedkeurt), lost het het bovengenoemde probleem op. Op basis van mijn ervaring zou ik willen voorstellen om deze configuratieoptie in te stellen op Ja.
 3. Activerings-e-mail verzenden: Als u wilt dat gebruikers een bevestigings-e-mail ontvangen en op de activeringslink klikken om hun account te activeren (om er zeker van te zijn dat de e-mail die hij op het inschrijvingsformulier heeft ingevoerd, een geldige / bestaande e-mail is), stel deze configuratie-optie dan in op Ja. Als u wilt dat hun accounts automatisch worden geactiveerd door Membership Pro nadat abonnees de betaling voor het abonnement hebben voltooid, stelt u deze configuratieoptie in op Nee.
 4. Automatische aanmelding: indien ingesteld op Ja, worden abonnees automatisch door het systeem aangemeld nadat ze de betaling voor het abonnement hebben voltooid. Door dat te doen, kunnen abonnees toegang krijgen tot beperkte bronnen zonder dat ze hoeven in te loggen.
 5. Aanmeldingsvak tonen op abonnementspagina: Indien ingesteld op Ja, zal Membership Pro op de inschrijvingsformulierpagina het aanmeldingsvenster weergeven zodat bestaande klanten kunnen inloggen voordat ze doorgaan met het inschrijvingsproces. Als u de configuratie-optie Registratie-integratie hebt ingesteld op Ja, moet u deze configuratie-optie instellen op Ja, op.
 6. Verlenging van lidmaatschap toestaan ​​X dagen voordat het abonnement verloopt: Standaard staat Membership Pro abonnees toe hun abonnement te verlengen wanneer ze maar willen (zelfs direct nadat ze zich net voor het abonnement hebben aangemeld). Als u wilt dat uw abonnees hun abonnement slechts X dagen voordat het abonnement afloopt, verlengen, voert u het aantal dagen in deze configuratieoptie in. Dit helpt voorkomen dat abonnees zich meerdere keren voor hetzelfde abonnement registreren.
 7. Captcha inschakelen: Als u Captcha op Membership Pro wilt gebruiken om spam te voorkomen, moet u deze configuratie-optie op Ja zetten. Aangezien Membership Pro Joomla core captcha gebruikt, moet je naast het instellen van deze configuratieoptie op Ja, ook de Joomla core re-captcha plug-in configureren. Zie https://docs.joomla.org/How_do_you_use_Recaptcha_in_Joomla%3F voor instructies.
 8. Activeer coupon: Als u coupons instelt in Membership Pro en u wilt dat abonnees couponcode invoeren op het abonnementsformulier om korting te krijgen voor hun abonnement, stel deze configuratie-optie dan in op Ja.
 9. Genereer lidmaatschaps-ID: als u wilt dat Membership Pro een unieke, automatisch oplopende lidmaatschaps-ID genereert voor elke abonnee, stelt u deze configuratieoptie in op Ja. Als u dit doet, vergeet dan niet om de volgende configuratie-opties te verwijderen en te wijzigen om aan uw behoeften te voldoen:
 10. Voorvoegsel lidmaatschaps-ID, Elk jaar opnieuw instellen lidmaatschaps-ID, startnummer lidmaatschap-ID.
0 antwoorden21 weergavenGeplaatst 2 maanden geledendoor beekde
Was dit nuttig?
0

Thema instellingen Openen

Prijs inclusief btw weergeven: Standaard geeft Membership Pro de prijs van abonnementen zonder btw weer. Als u de prijs inclusief…
 1. Prijs inclusief btw weergeven: Standaard geeft Membership Pro de prijs van abonnementen zonder btw weer. Als u de prijs inclusief belasting wilt weergeven (wat in sommige landen wettelijk verplicht is), stelt u deze configuratieoptie in op Ja.
 2. Datumnotatie: voer de gewenste datumnotatie in. Het wordt gebruikt om de datum in het systeem op te maken. Voor een lijst met ondersteunde parameters, zie http://php.net/manual/en/function.date.php voor een lijst met ondersteunde parameters.
 3. Datum Aangepast veldformaat: Met Membership Pro kunt u aangepaste velden maken om meer informatie over abonnees op het abonnementsformulier te verzamelen. Als u het aangepaste veld Datum gebruikt, moet u deze configuratie-optie wijzigen zodat deze de gewenste indeling heeft.
 4. Valutasymbool: dit is standaard $. Als u een andere valuta gebruikt, kunt u de valuta hier aanpassen aan uw eigen valuta. Houd er rekening mee dat vanaf versie 2.1.0 elk abonnement zijn eigen valuta en valutasymbool kan hebben.
0 antwoorden22 weergavenGeplaatst 2 maanden geledendoor beekde
Was dit nuttig?
0

Mail-instellingen Openen

Van naam: de naam van de afzender die wordt gebruikt om e-mails in het systeem te verzenden (naar admin en…
 1. Van naam: de naam van de afzender die wordt gebruikt om e-mails in het systeem te verzenden (naar admin en abonnees). Als u het leeg laat, wordt de Van-naam gebruikt die is ingesteld in de algemene configuratie van uw site.
 2. Van e-mail: de afzender-e-mail gebruikt om e-mails in het systeem te verzenden (naar admin en abonnees). Als u het leeg laat, wordt de Van e-mail gebruikt die is ingesteld in Algemene configuratie van uw site.
 3. Meldings-e-mails: de e-mails die u op de hoogte wilt houden wanneer iemand zich op uw site abonneert op een abonnement. Als u meerdere e-mails wilt gebruiken, scheidt u deze e-mails door comman. Bijvoorbeeld: paypal @ joomdonation.com, account @ joomdonation.com
 4. Beheerdersmelding uitschakelen: soms wilt u geen e-mailmeldingen ontvangen wanneer iemand zich aanmeldt voor uw plan (waarschijnlijk wanneer u alleen gratis abonnementen in uw systeem aanbiedt). Zet in dat geval deze configuratieoptie op Ja (het is standaard Nee)
0 antwoorden21 weergavenGeplaatst 2 maanden geledendoor beekde
Was dit nuttig?
0

Andere instellingen Openen

Veld EU-btw-nummer: Als u uit een van de EU-landen komt, moet u een aangepast veld in Membership Pro instellen zodat…
 1. Veld EU-btw-nummer: Als u uit een van de EU-landen komt, moet u een aangepast veld in Membership Pro instellen zodat abonnees hun btw-nummer kunnen invoeren. Selecteer in dat geval het aangepaste veld dat u voor deze configuratieoptie heeft gemaakt.
 2. Artikel over voorwaarden en condities: Als u wilt dat uw abonnees uw algemene voorwaarden accepteren om u aan te melden voor een abonnement, maak dan een artikel over de voorwaarden en voorwaarden aan en selecteer dat artikel in de configuratieoptie. Wanneer u een artikel selecteert, toont het systeem een selectievakje (heeft een link naar het geselecteerde artikel) en moeten abonnees dat selectievakje aanvinken om akkoord te gaan met de voorwaarden om het abonnement te voltooien.
0 antwoorden22 weergavenGeplaatst 2 maanden geledendoor beekde
Was dit nuttig?
0

Factuurinstellingen Openen

Factuurfunctie activeren: Als u betaalde abonnementen heeft en u een factuur-pdf naar uw klanten wilt sturen nadat ze zich hebben…
 1. Factuurfunctie activeren: Als u betaalde abonnementen heeft en u een factuur-pdf naar uw klanten wilt sturen nadat ze zich hebben aangemeld en de betaling voor het abonnement hebben voltooid, stelt u deze configuratieoptie in op Ja.
 2. Factuur naar abonnees sturen: stel deze configuratieoptie in op Ja als u wilt dat het systeem een ​​pdf-factuur naar abonnees stuurt in de bevestigingsmail die ze hebben ontvangen nadat ze zich hebben aangemeld voor uw abonnement. Als u Nee instelt, hebben abonnees toegang tot hun lidmaatschapsprofiel om de factuur te downloaden. Deze configuratieoptie moet worden ingesteld op Ja als u de factuurfunctie gebruikt.
 3. Stuur een kopie van de factuur naar de beheerders: Als u een kopie van de pdf-factuur wilt ontvangen die naar de abonnee is gestuurd (voor beheerdoeleinden), kunt u deze configuratieoptie instellen op Ja
 4. Startnummer factuur: Als u wilt dat het factuurnummer in het systeem begint met een bepaald nummer (in plaats van met 1), kunt u dat nummer invoeren in deze configuratieoptie.
 5. Factuurformaat: Membership Pro genereert het standaard basisfactuurformaat wanneer u de extensie voor het eerst installeert. U moet het factuurformaat herzien en wijzigen om aan uw behoeften te voldoen (u moet in ieder geval het factuurlogo wijzigen)
0 antwoorden22 weergavenGeplaatst 2 maanden geledendoor beekde
Was dit nuttig?
0

EasyCookieInfo