Questions
Topics

Wat is Membership Pro

Membership Pro is een krachtige, veelzijdige, gebruiksvriendelijke Joomla-lidmaatschaps- / abonnementsextensie.

Hiermee kunt u abonnementsplannen maken en verkopen, leden zich abonneren op deze plannen en hen toegang geven tot beperkte bronnen op uw Joomla-site.

Installatie Openen

Wanneer u de Membership Pro-extensie van onze site koopt, ontvangt u een e-mail met de extensie in een zip-bestand met…

dashboardWanneer u de Membership Pro-extensie van onze site koopt, ontvangt u een e-mail met de extensie in een zip-bestand met de naam membershipprounzipfirst.zip. Unzip dit bestand en je ziet een map Taalpakketten en een zipbestand com_osmembership.zip. De component, alle modules en plug-ins zijn opgenomen in dit enkele zip-bestand. Het installatieproces is eenvoudig, het kan op dezelfde manier worden geĆÆnstalleerd als u andere Joomla-extensies installeert:

 1. Log in op de back-end van uw site met een superbeheerdersaccount.
 2. Toegang tot extensies => Beheren => Menu-item installeren.
 3. Blader naar het bestand com_osmembership.zip.
 4. Klik op de knop Uploaden en installeren

Nadat het installatieproces is voltooid, wordt u doorgestuurd naar het dashboardscherm om de extensie te configureren en in te stellen.

0 antwoorden23 weergavenGeplaatst 2 maanden geledendoor beekde
Was dit nuttig?
0

Controleren op nieuwere versies Openen

Om te zien of je site op de nieuwste versie van Membership Pro draait of niet, ga je naar Membership…

update notificationOm te zien of je site op de nieuwste versie van Membership Pro draait of niet, ga je naar Membership Pro => Dashboard, kijk naar het updatemeldingpictogram rechtsonder (zie de schermafbeelding hiernaast):

 1. Als u de nieuwste versie gebruikt, ziet u deze tekst: Membership Pro is up-to-date. In dat geval is geen update vereist.
 2. Als uw site niet de laatste versie heeft, ziet u de tekst als volgt: Membership Pro 2.1.0 Update now !. In dit geval draait uw site een verouderde versie en moet u de nieuwste versie downloaden om deze bij te werken naar uw site. Om de nieuwste versie te downloaden, gaat u naar http://joomdonation.com, logt u in op uw account, opent u het menu-item Mijn downloads, downloadt u de nieuwste versie en volgt u de instructies in het gedeelte Upgrade hieronder om deze naar uw site te upgraden.
0 antwoorden23 weergavenGeplaatst 2 maanden geledendoor beekde
Was dit nuttig?
0

Upgrade Openen

Het proces voor het upgraden van Membership Pro naar de nieuwste versie is hetzelfde met een nieuwe installatie. Houd er…

Het proces voor het upgraden van Membership Pro naar de nieuwste versie is hetzelfde met een nieuwe installatie. Houd er rekening mee dat:

 1. Verwijder de oude versie niet voordat u een nieuwe versie installeert. Het is niet nodig. Bovendien, als u de oude versie verwijdert voordat u een upgrade uitvoert, moet u de menu-items die u eerder hebt gemaakt opnieuw maken om naar de extensie te linken.
 2. Voordat u de extensie bijwerkt naar de laatste versie, moet u een reservekopie van uw site maken, zodat u in het geval er iets misgaat (om welke reden dan ook), kunt terugkeren naar de eerdere status. We raden u aan om de Akeeba Backup-extensie te installeren en een back-up van uw site te maken voordat u een upgrade uitvoert
0 antwoorden23 weergavenGeplaatst 2 maanden geledendoor beekde
Was dit nuttig?
0

Gebruik Joomla Update Openen

Met Membership Pro kunt u Joomla Update gebruiken om de extensie bij te werken wanneer er een nieuwe versie uitkomt.…

Met Membership Pro kunt u Joomla Update gebruiken om de extensie bij te werken wanneer er een nieuwe versie uitkomt. Volg de onderstaande instructies om Joomla Update te gebruiken:

 1. Ga naar http://joomdonation.com/download-ids.html, download de download-ID van uw account
 2. Ga vervolgens naar Membership Pro => Configuratie, voer de ontvangen download-ID in bij de download-ID-configuratieoptie.

Vanaf nu, elke keer dat er een nieuwe versie van Membership Pro-release is, zal Joomla u hierover informeren wanneer u toegang krijgt tot de backend van uw site (of toegang heeft tot het Membership Pro-dashboard). Je hoeft alleen maar op de link te klikken om de extensie vanuit je site bij te werken, je hoeft geen toegang te hebben tot onze site om een nieuwe versie te downloaden en handmatig bij te werken, lief :).

Houd er rekening mee dat elke site een unieke download-ID moet hebben (dezelfde download-ID kan echter voor al onze producten worden gebruikt), dus als u het product op verschillende websites gebruikt, zorg er dan voor dat u voor elke site een nieuwe download-ID genereert.

0 antwoorden23 weergavenGeplaatst 2 maanden geledendoor beekde
Was dit nuttig?
0

Handmatig bijwerken Openen

Soms moet u mogelijk handmatig bijwerken naar de nieuwste versie (bijvoorbeeld wanneer Joomla Update niet werkt). Log in dat geval…

Soms moet u mogelijk handmatig bijwerken naar de nieuwste versie (bijvoorbeeld wanneer Joomla Update niet werkt). Log in dat geval in op uw account op onze website en ga vervolgens naar het menu-item Mijn downloads http://joomdonation.com/my-downloads.html, download daar de nieuwste versie van de extensie. Installeer vervolgens die laatste versie op dezelfde manier als de nieuwe installatie.

0 antwoorden23 weergavenGeplaatst 2 maanden geledendoor beekde
Was dit nuttig?
0

Verwijderen Openen

Als je Membership Pro om de een of andere reden moet verwijderen (je wilt bijvoorbeeld helemaal opnieuw beginnen - of…

Als je Membership Pro om de een of andere reden moet verwijderen (je wilt bijvoorbeeld helemaal opnieuw beginnen - of misschien realiseer je je na installatie en gebruik dat het niet aan je vereisten voldoet), volg dan de onderstaande instructies om de extensie te krijgen volledig verwijderd:

 1. uinstallLog in op de backend van uw site met een superbeheerdersaccount
 2. Toegang tot extensies => Beheren => Beheer menu-item.
 3. Typ het trefwoord voor het lidmaatschap in het zoekvak om te zoeken naar de pro-component voor lidmaatschap en al zijn modules, plug-ins (zie de schermafbeelding)
 4. Controleer de items die u wilt verwijderen (kijk in de kolom Auteur, het moet Tuan Pham Ngoc zijn om er zeker van te zijn dat de extensie bij het Membership Pro-pakket hoort)
 5. Klik op de knop Verwijderen in de werkbalk

INFO
Wanneer u Membership Pro verwijdert, worden de databasetabellen met betrekking tot de extensie niet verwijderd. Door dat te doen, blijven alle oude gegevens behouden en zijn ze nog steeds beschikbaar wanneer u de extensie in de toekomst opnieuw installeert.
Als je het volledig wilt verwijderen, ga dan naar de database van je site via phpmyadmin, bekijk alle tabellen met het voorvoegsel osmembership en laat deze tabellen vallen

0 antwoorden23 weergavenGeplaatst 2 maanden geledendoor beekde
Was dit nuttig?
0

Verplaats gegevens van de ene site naar een nieuwe site Openen

Soms moet u pro-gegevens van leden van de ene site naar een nieuwe site verplaatsen. Om dat te doen, moet…

Soms moet u pro-gegevens van leden van de ene site naar een nieuwe site verplaatsen. Om dat te doen, moet u:

 1. Exporteer alle lidmaatschapsprofiel-gerelateerde databasetabellen van de oude site (tabellen met osmembership-voorvoegsel) van de oude site, importeer deze naar uw nieuwe sitedatabase
 2. U zult ook gebruikersgegevens (Joomla-kerngebruikers) moeten migreren van de oude site naar de nieuwe site. Om dat te doen, moet u de volgende databasetabellen van de oude site exporteren en deze naar de nieuwe site importeren (uiteraard gebruikt u het tabelvoorvoegsel van uw site)
  1. jos_usergroups
  2. jos_users
  3. josuserkeys
  4. josusernotes
  5. josuserprofiles
  6. josuserusergroup_map
  7. jos_viewlevels
 3. Als de twee sites een ander voorvoegsel voor de databasetabel hebben, moet u, voordat u gegevens importeert in stap 1 en 2 hierboven, het geƫxporteerde sql-bestand openen in een teksteditor die u bevalt (bijvoorbeeld notepad ++), de oude databasetabel van de site zoeken en vervangen voorvoegsel met het nieuwe voorvoegsel van de sitedatabasetabel voordat de import wordt uitgevoerd.
 4. Alle bovenstaande stappen moeten worden uitgevoerd via PHPMYADMIN van uw sites
0 antwoorden23 weergavenGeplaatst 2 maanden geledendoor beekde
Was dit nuttig?
0

EasyCookieInfo