Questions
Topics

Componentinstanties maken

Info
Deze stap is optioneel en u kunt deze veilig overslaan als u de Minitek Live Search-component niet wilt gebruiken en u alleen de Minitek Live Search-module wilt gebruiken.

  1. Nu u een component hebt gemaakt, is het volgende dat u moet doen, componentinstanties voor die specifieke component maken.
  2. Ga naar het beheerdersdashboard van Minitek Live Search en klik op Componentinstances.
  3. Klik op Nieuw. Nu moet u het extensietype selecteren waarnaar deze instantie zal zoeken.
  4. Selecteer een brontype. In dit voorbeeld zullen we een componentinstantie maken die alleen naar Joomla-artikelen zoekt, dus selecteren we Joomla.
  5. Voeg op het tabblad Instantiedetails een titel in voor de componentinstantie en selecteer de bovenliggende component (in dit geval is de bovenliggende component de component die we eerder in het voorbeeld hebben gemaakt).
  6. Schakel onder het tabblad Joomla-instellingen Artikelen zoeken in en configureer de artikelparameters naar wens. Onthoud dat deze parameters de weergave van de Joomla-artikelen in de resultaten van de Minitek Live Search-componentpagina bepalen. U kunt artikelen filteren op categorieën of auteurs en selecteren welke artikeldetails u wilt weergeven. Omdat we in deze specifieke componentinstantie niet naar Joomla-categorieën willen zoeken, moet u ook zoekcategorieën uitschakelen.
  7. Klik op Opslaan en sluiten.
  8. Volg dezelfde stappen om meer instanties voor andere soorten inhoud te maken.

De volgende stap is het maken van een menu-item voor Minitek Live Search.

 mls11Ad 1

mls3Ad 2

mls13Ad 4

mls8Ad 5

 

Nog geen vragen.