Questions
Topics

Een zoekmodule maken

Nu u ten minste één module-instantie hebt geconfigureerd (componentinstanties zijn optioneel) en een Minitek Live Search-menu-item (optioneel), moet u de Minitek Live-zoekmodule publiceren op een modulepositie van uw keuze. Onthoud dat een zoekopdracht in Minitek Live Search alleen wordt uitgevoerd via de Minitek Live Search-module.

Volg de onderstaande stappen om de Minitek Live Search-module te configureren en te publiceren:

  1. Ga naar het Joomla-beheerderspaneel> Extensies> Modulebeheer en open de module Minitek Live Search.
  2. Selecteer onder het tabblad Module een modulepositie en stel de Status in op Gepubliceerd.
  3. Onder het tabblad Module moet u de module koppelen aan een module die is aangemaakt in het Minitek Live Search admin-paneel. Selecteer gewoon een module uit de vervolgkeuzelijst van het veld Module.
  4. Onder de tab Menu Assignment wijst u de module toe aan een menu-item naar keuze.
  5. Daarna moet u de parameter Componentresultaten configureren. Dit is belangrijk als u de componentpagina wilt gebruiken om de resultaten weer te geven. Het menu-item dat is geselecteerd in het veld Componentresultaten is het menu-item waarnaar de gebruiker wordt omgeleid wanneer op de zoekknop in de module wordt geklikt. Zorg ervoor dat dit menu-item van het type Minitek Live Search - Zoekresultaten is en dat er actieve componentinstanties aan zijn gekoppeld.
  6. Klik op Opslaan en sluiten.

Nog geen vragen.

EasyCookieInfo