Questions
Topics

Hoe werkt het

De functionaliteit is gebaseerd op het maken van een instantie voor elk type item waarnaar u wilt zoeken. Dus als u naar Joomla-artikelen wilt zoeken, moet u een instantie van Joomla-artikelen maken. Als u naar Joomla-categorieën wilt zoeken, moet u een instantie van Joomla-categorieën maken enzovoort.

mls1Bekijk de volgende foto eens:

Als u een module-instantie voor Joomla-artikelen maakt, verschijnen de Joomla-artikelen in de modulezoekresultaten. U moet een module-instantie maken voor elk type item dat u wilt weergeven in de modulezoekresultaten. Dus als u Joomla-categorieën in de zoekresultaten wilt weergeven, moet u een instantie voor Joomla-categorieën maken.

Hetzelfde geldt ook voor de zoekresultaten van componenten.

mls2Bekijk de volgende foto eens:

Als u een componentinstantie maakt voor Jomsocial-gebruikers, zullen de Jomsocial-gebruikers verschijnen in de zoekresultaten van de componenten. U moet een componentinstantie maken voor elk type item dat u wilt weergeven in de zoekresultaten van componenten.

Hoe u een zoekopdracht uitvoert

Er wordt gezocht via het zoekveld van de Minitek Live Search-module.

Hoe zoekresultaten weergeven

Resultaten worden op twee manieren weergegeven:

  1. Dynamische resultaten worden in de module getoond zodra je begint te typen.
  2. Wanneer u op de knop Zoeken klikt, wordt u omgeleid naar de componentpagina waar de resultaten worden weergegeven in het hoofdinhoudsgebied.

U kunt ervoor kiezen om de dynamische resultaten van de module uit te schakelen of u kunt de componentresultaten uitschakelen en de module alleen gebruiken om resultaten weer te geven.

Nog geen vragen.

EasyCookieInfo