Questions
Topics

Installatie

Minitek Smart Search installeren:

 1.     Log in op het configuratiescherm van de Joomla-beheerder
 2.     Ga naar Extensies> Beheren
 3.     Klik op Upload pakketbestand
 4.     Selecteer het zip-bestand van de extensie en klik op Uploaden en installeren

Authenticatie-updates Openen

 De extensie moet worden geverifieerd voordat u deze kunt bijwerken. Om Minitek Smart Search te verifiëren en bij te werken:…

 De extensie moet worden geverifieerd voordat u deze kunt bijwerken. Om Minitek Smart Search te verifiëren en bij te werken:

 1. Ga naar het gedeelte Downloads en download de nieuwste versie van de plug-in Minitek Updates Authentication.
 2. Installeer de plug-in op uw website via Extension Manager.
 3. Open de plug-in, publiceer deze en plak uw download-ID in de download-ID-parameter. Klik op Opslaan en sluiten.
  1. U kunt uw download-ID hier vinden)
 4. Dat is het! De extensie geeft nu een melding wanneer er een nieuwe versie is uitgebracht.
 5. Houd er rekening mee dat u alleen updates kunt ontvangen voor de duur van uw abonnement op Minitek.gr.
0 antwoorden28 weergavenGeplaatst 2 maanden geledendoor beekde
Was dit nuttig?
0

Slimme zoekplug-ins voorbereiden Openen

  Om inhoud in zoekresultaten weer te geven, moet deze eerst worden geïndexeerd door een van de Smart Search-plug-ins. Voordat…

 

Om inhoud in zoekresultaten weer te geven, moet deze eerst worden geïndexeerd door een van de Smart Search-plug-ins.

Voordat u de indexer start, is het raadzaam om de beschikbare plug-ins te bekijken en alle plug-ins uit te schakelen die niet nodig zijn voor uw site. Gebruik de volgende procedure om de beschikbare Smart Search-plug-ins te bekijken:

 1. Log in bij de beheerder
 2. Ga naar Extensies> Plug-ins
 3. Filter de lijst met plug-ins zodat alleen Smart Search-plug-ins worden weergegeven door "finder" te selecteren in de vervolgkeuzelijst "Type selecteren".
 4. Bekijk de lijst met plug-ins en schakel alle plug-ins uit die niet nodig zijn voor uw site door op het groene vinkje in de statuskolom voor de plug-in te klikken. Dit zou moeten veranderen in een rode cirkel om aan te geven dat de plug-in is uitgeschakeld.

Waarom is er een aparte inhoudsplug-in voor Smart Search?
Deze plug-in bewaakt alle wijzigingen in de inhoud van uw website. Wijzigingen aan inhoud zullen de Smart Search-index niet bijwerken als u deze plug-in niet inschakelt.

0 antwoorden25 weergavenGeplaatst 2 maanden geledendoor beekde
Was dit nuttig?
0

De Indexer uitvoeren Openen

Nadat u de zoekplug-ins heeft bekeken, is het tijd om de Smart Search-indexer te starten. Hiermee wordt de inhoud van…

Nadat u de zoekplug-ins heeft bekeken, is het tijd om de Smart Search-indexer te starten. Hiermee wordt de inhoud van uw website gescand en wordt een index opgebouwd waarmee bezoekers van uw site snel en intelligent kunnen zoeken. Gebruik de volgende procedure om de indexer uit te voeren:

 1. mss1Log in bij de beheerder
 2. Ga naar Componenten> Minitek Smart Search
 3. Klik op de Index-knop in de werkbalk om de indexer te starten.
 4. Hierdoor wordt een modaal venster geladen met wat statusinformatie van de indexeerder en een voortgangsbalk. Afhankelijk van de grootte van uw site kan dit enkele minuten tot enkele uren duren. Sluit het modale venster niet tenzij het proces is voltooid. mss2De indexer gebruikt AJAX-verzoeken om het algehele proces in kleine stukjes te voltooien om time-outs en geheugenproblemen te voorkomen. Het indexeren is voltooid wanneer de voortgangsbalk verdwijnt en u een bericht ziet dat aangeeft dat het nu veilig is om het modale venster te sluiten.
 5. Zodra de indexer klaar is, zal het sluiten van het modale venster ervoor zorgen dat het geïndexeerde inhoud-scherm op de achtergrond wordt vernieuwd met een bijgewerkte lijst van alle geïndexeerde inhoud. Als u liever hebt dat specifieke items niet in de zoekresultaten worden weergegeven, kunt u de publicatie ervan uit de Smart Search-database ongedaan maken door het selectievakje naast de titel van het item te selecteren en vervolgens op de knop Publicatie ongedaan te drukken.

Belangrijk
Als uw site een grote hoeveelheid inhoud heeft, of bijzonder grote inhouditems, of beperkte schijfruimte heeft, moet u meer lezen over Slim zoeken op grote sites. Merk op dat Minitek Smart Search in dit geval een grote hoeveelheid schijfruimte nodig heeft voor de databasetabellen, afhankelijk van de hoeveelheid inhoud die wordt geïndexeerd.

0 antwoorden27 weergavenGeplaatst 2 maanden geledendoor beekde
Was dit nuttig?
0

EasyCookieInfo