Questions
Topics

De Indexer uitvoeren Openen

0

Nadat u de zoekplug-ins heeft bekeken, is het tijd om de Smart Search-indexer te starten. Hiermee wordt de inhoud van uw website gescand en wordt een index opgebouwd waarmee bezoekers van uw site snel en intelligent kunnen zoeken. Gebruik de volgende procedure om de indexer uit te voeren:

  1. mss1Log in bij de beheerder
  2. Ga naar Componenten> Minitek Smart Search
  3. Klik op de Index-knop in de werkbalk om de indexer te starten.
  4. Hierdoor wordt een modaal venster geladen met wat statusinformatie van de indexeerder en een voortgangsbalk. Afhankelijk van de grootte van uw site kan dit enkele minuten tot enkele uren duren. Sluit het modale venster niet tenzij het proces is voltooid. mss2De indexer gebruikt AJAX-verzoeken om het algehele proces in kleine stukjes te voltooien om time-outs en geheugenproblemen te voorkomen. Het indexeren is voltooid wanneer de voortgangsbalk verdwijnt en u een bericht ziet dat aangeeft dat het nu veilig is om het modale venster te sluiten.
  5. Zodra de indexer klaar is, zal het sluiten van het modale venster ervoor zorgen dat het geïndexeerde inhoud-scherm op de achtergrond wordt vernieuwd met een bijgewerkte lijst van alle geïndexeerde inhoud. Als u liever hebt dat specifieke items niet in de zoekresultaten worden weergegeven, kunt u de publicatie ervan uit de Smart Search-database ongedaan maken door het selectievakje naast de titel van het item te selecteren en vervolgens op de knop Publicatie ongedaan te drukken.

Belangrijk
Als uw site een grote hoeveelheid inhoud heeft, of bijzonder grote inhouditems, of beperkte schijfruimte heeft, moet u meer lezen over Slim zoeken op grote sites. Merk op dat Minitek Smart Search in dit geval een grote hoeveelheid schijfruimte nodig heeft voor de databasetabellen, afhankelijk van de hoeveelheid inhoud die wordt geïndexeerd.

B
Geplaatst 3 maanden geledendoor beekde
#18539 weergavenBewerkt 3 maanden geleden

Log in om een ​​antwoord te plaatsen