Joomlead

Gratis en premium responsief Joomla 3.9 sjablonen

Verzameling van gratis Joomla 3.9-sjablonen op basis van de krachtigste Joomla Template Frameworks. JoomLead leidt gratis Joomla-sjablonen, We bieden meer dan 78 professionele Joomla-sjablonen en 75+ Gantry5-deeltjes

KRACHTIG FRAMEWORK

Drag-and-drop-functionaliteit geeft u de mogelijkheid om inhoudsblokken te plaatsen, het formaat ervan te wijzigen en hun unieke instellingen binnen enkele seconden te configureren.

RESPONSIVE ONTWERP

Elke sjabloon heeft een dynamisch, responsief ontwerp, wat betekent dat uw site zich aanpast aan elk schermformaat, van desktops tot mobiele telefoons.

VOLLEDIG NAAR EIGEN INZICHT IN TE RICHTEN

Websites bouwen met onze Joomla-snelstartpakketten. Onze sjablonen zijn gemakkelijk te gebruiken en aanpasbaar zonder opgeblazen te zijn met opties.

SNELSTARTPAKKET

Download het volledige Joomla Quickstart-pakket met voorbeeldgegevens. Gebruik onze vooraf ontworpen pagina's in plaats van helemaal opnieuw te beginnen om uw ontwerpproces een vliegende start te geven.

DOCUMENTATIE

Gedetailleerde documentatie, configureer alles en nog wat. We hebben de tijd genomen om goed gestructureerde documentatie te schrijven die gemakkelijk te volgen is.

SPECIALE ONDERSTEUNING

Naast duidelijke documentatie en handige tips, bieden we ook snelle, gepersonaliseerde e-mailondersteuning wanneer je hulp nodig hebt, dagelijks 24/7 beschikbaar.

Reacties powered by CComment